Hotel Detailed

City Break Lyon 2018 Hotel Best Western Charlema
Franta
  1. Cautare oferte

  2. Rezultate

  3. Detalii vacanta

  4. Rezervare si plata

City Break Lyon 2018 Hotel Best Western Charlemagne 4 * iunie, iulie, septembrie Franta

  • 4 zile

                Perioada:

16.06 - 19.06.2018  419€ /persoana( mic dejun inclus)

 

 

21.07 - 24.07.2018  449€/persoana

 

08.09 - 11.09.2018  389€/persoana ( mic dejun inclus)

 

 

Hotelul dispune de o localizare excelenta. Fiecare camera a Hotelului Best Western Charlemagne este dotata cu televiziune prin satelit, aer conditionat, WiFi gratuit si baie proprie. Unele camere au si balcon propriu care ofera o priveliste catre oras. Restaurantul hotelului se numeste La Biblioth

Hotelul Best Western este situat in centrul orasului Lyon, la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou si gara de TGV Lyon Perrache. Piata Bellecour se afla la 20 minute de mers pe jos de hotel, iar Biserica Notre Dame de Fourvier este situata la 2 km. 

Aeroportul International se gaseste la o distanta de aproximativ 19 km departare de hotel.

City Break Lyon 2018 Hotel Best Western Charlemagne 4 * iunie, iulie, septembrie

Centrul vechi

Lyon este un oras ce detine numeroase comori culturale si antice. Cu un trecut ce dateaza de pe vremea romanilor, Lyon si-a castigat un loc pe lista patrimoniului UNESCO. Centrul vechi este una dintre cele mai frumoase atractii ale orasului, ce abunda de constructii medievale, catedrale, stradute vechi labirintice, cafenele si magazine. Printre cele mai renumite atractii din centrul vechi se numara cartierul Saint Jean, bulevardul Rue du Boef si piata Neuve Saint Jean, muzeul de Istorie si muzeul des Marionnettes du Monde.

 

Muzeul de Arheologie

Muzeul de Arheologie din Lyon detine numeroase exponate care redau istoria bogata a zonei. Asezarea pe care acum se afla orasul Lyon dateaza din anul 43 I.Hr., iar Muzeul de Arheologie adaposteste exponate ce includ sculpturi, mozaicuri, statui, monezi, pietre de mromand, vase ceramice, ruine antice si teatre romane. Turistii insetati de istorie vor gasi aici locatia ideala pentru a face o incursiune in trecutul Frantei.

 

Basilica Notre-Dame de Fourviere

Basilica Notre Dame este situata la o inaltime de 130 deasupra raului Saone si poate fi accesata cu funicularul. Aceasta este o constructie masiva, ce imbina arhitectura bizantina si gotica, construita in 1872. Interiorul sau este bogat in detalii decorative si mozaicuri somptuoase. Turnul sau ofera privelisti incantatoare asupra orasului Lyon.

 

Cauta disponibilitate


Pret: 419 €
Adulti: Copii:

Persoana contact