Hotel Detailed

City Break Lisabona 2018 Hotel Zenit Lisboa 4* i
Portugalia
  1. Cautare oferte

  2. Rezultate

  3. Detalii vacanta

  4. Rezervare si plata

City Break Lisabona 2018 Hotel Zenit Lisboa 4* iunie , august ,septembrie Portugalia

  • 4 zile

                 Perioada:

14.06 - 17.06.2018  639€ /persoana 

 

12.08 - 15.08.2018  659€/persoana

29.08 - 01.09.2018  599€/persoana

07.09 - 10.09.2018  609€/persoana

12.09 - 15.09.2018  559€/persoana

21.09 - 24.09.2018  529€/persoana

27.09 - 30.09.2018  439€/persoana

 

Mobilierul modern de lux defineste hotelul care se incadreaza in zona linistita a Lisabonei. Fiind aproape de Avenida Liberdade, centrul este usor accesibil turistilor, iar Baixa este accesibila din statia de metrou Saldana. Restaurantul a la carte serveste feluri de mancare specifice multor bucatarii internationale. Barul aflat in lobby este cunoscut pentru vinurile de renume si bauturile alcoolice autohtone. Sala de fitness este complet echipata si este menita multor tipuri de exercitii. Serviciul de vanzare bilete ofera posibilitatea turistilor sa achizitioneze de la receptie biletele pentru monumentele pe care doresc sa le viziteze, fara a mai astepta la coada. De asemenea, inchirierea masinilor este posibila tot de la receptie.

Hotelul Zenit Lisboa este localizat la doar 3 km de Catedrala Lisbon si la 4,2 km de centrul comercial Colombo.

Situat pe un bulevard cu vegetatie in centrul orasului Lisabona, hotelul Zenit ofera acces direct la Baixa prin statia de metrou Saldana. Muzeul Calouste Gulbenkian, aflat la 1 km distanta de hotel si de Parcul Eduardo VII, aflat la 10 minute de mers pe jos sunt cateva dintre punctele de atractie din apropriere.

Hotelul este amplasat la aproximativ 6 km de aeroportul Portela si la 0,4 km de statia de metrou Picoas.

City Break Lisabona 2018 Hotel Zenit Lisboa 4* iunie , august ,septembrie

City Break Lisabona - Plimbare in Baixa

Incepe plimbarea de pe malul raului, din Praca do Comercio, unde se mai pot vedea si acum treptele vechiului palat. In Rua da Alfandega, admira superbul portal din Igreja da Conceico Velha, apoi fa o pauza de cafea la Castella do Paulo, situata pe aceeasi strada cu biserica. Continua plimbarea in Largo da Madalena, pana la Rua dos Douradoures, locul favorit al scriitorului Fernando Pessoa. Dupa pranz, croieste-ti drum prin reteaua de strazi din Baixa si admira vitrinele magazinelor. Urmatoarea oprire este terasa cafenelei Pastelaria Suica. Viziteaza biserica Igreja de Sao Domingos, apoi plimba-te pe Rua das Portas de Santo Antao. Daca ti s-a facut foame, ai nimerit unde trebuie, iar daca vrei sa gusti un lichior de cirese morello, inainte de masa, intra pana la A Ginjinha.

 

City Break Lisabona - De la Chiado la Bairro Alto si Bica

Urca cu Elevador de Santa Justa pana la ruinele manastirii Carmo, traverseaza piata si bea o cafea la Vertigo. Traverseaza Largo Rafael Bordalo Pinheiro spre Rua da Trindade, apoi Rua Nova da Trindade si treci pe langa Cevejaria Trindade, pana in varful Calcada do Duque. Igreja de Sao Roque se afla drept in fata. Dupa biserica, ia-o pe strada ce duce spre punctul de sus al Elevador da Gloria, pana la Solar do Vinho do Porto. Pentru pranz, poti alege dintre restaurantele Lost In sau La Paparrucha. Dupa pranz, poti face cumparaturi in Bairro Alto, intrand prin Rua da Rosa, din celalalt capat al strazii Dom Pedro V. Iesi din zona prin celalalt capat al strazii Rua da Rosa, vizavi de care se afla punctul de sosire al Elevador da Bica. De aici poti sa cobori cu funicularul in Rua de Sao Paulo, apoi spre stanga spre Cais do Sodre, pentru o bautura la O’Gilin’s sau The British Bar. Urca din nou dealul abrupt pana la jumatate, fa-o la stanga si vei ajunge la Miradouro de Santa Catarina, de unde vei avea o priveliste spectaculoasa asupra orasului.

 

City Break Lisabona - Plimbare prin vestul Lisabonei

Ia tramvaiul 28 si coboara la ultima statie, Prazeres. Viziteaza cimitirul cu acelasi nume, apoi porneste intr-o plimbare pe Rua Saraiva de Carvalho, trecand pe langa biserica Santo Condestável, cu atragatoarele sale vitralii. Fa un popas in piata din Campo de Ourique, apoi continua pe Rua Coelho da Rocha, pentru a vizita Casa Fernando Pessoa. Poti lua pranzul aici sau la restaurantul Tasquinha d’Adelaide. Dupa pranz, parcurge toata Rua Coelho da Rocha, coteste la dreapta pe Rua da Estrela si coboara dealul pana la una dintre intrarile secundare ale Jardim da Estrela, pentru a savura linistea unui parc din mijlocul orasului. Indreapta-te catre intrarea principala a parcului, unde se afla Basilica de Estrela. Dupa vizita, porneste din stanga bisericii catre Lapa. Intoarce-te pe Rua de Sao Domingos si continua pana la fabrica si magazinul de ceramica. De aici, continua coborarea pe Rua das Janelas Verdes pana la Museu Nacional de Arte Antiga.

Cauta disponibilitate


Pret: 639 €
Adulti: Copii:

Persoana contact