Hotel Detailed

City Break Istanbul 2018 Hotel Yasmak Sultan 4 *
Turcia
  1. Cautare oferte

  2. Rezultate

  3. Detalii vacanta

  4. Rezervare si plata

City Break Istanbul 2018 Hotel Yasmak Sultan 4 * iunie, iulie, august Turcia

  • 4 zile

               Perioada:

22.06 - 25.06.2018  359€ /persoana

 

 

28.06 - 01.07.2018  329€/persoana

 

07.07 - 10.07.2018  329€/persoana 

12.07 - 15.07.2018  329€/persoana 

20.07 - 23.07.2018  329€/persoana 

26.07 - 29.07.2018  359€/persoana 

17.08 - 20.08.2018  349€/persoana 

 

Hotelul amplasat intr-o zona animata din cartierul istoric Sultanahmet din Istanbul ofera unitati de cazare confortabile si spatioase si pune la dispozitia musafirilor un centru Spa traditional prevazut cu hamam turcesc cu marmura si sauna uscata, o piscina interioara, o sala de fitness moderna si serviciu de internet wireless, disponibil gratuit in incinta intregii cladiri. Restaurantul complexului, cu vedere la Bosfor si la Palatul Topkapi, isi rasfata oaspetii cu mancaruri turcesti si internationale. Unitatea de cazare este prevazuta cu schimb valutar si cu camera de depozitat bagaje.

Amplasat intr-o zona plina de viata din cartierul istoric Sultanahmet din Istanbul, hotelul Yasmak Sultan ofera camere spatioase si confortabile. 

Tot ceea ce centrul vechi al Istanbulului are de oferit este la doar cativa pasi de hotel: Hagia Sophia, Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, Bazilica Cisterne si Marele Bazar.

Aeroportul Ataturk este la 15 minute de mers cu masina, iar Aeroportul International Sabiha Gokcen se afla la 47 km de hotel.

City Break Istanbul 2018 Hotel Yasmak Sultan 4 * iunie, iulie, august

Turul orasului Istanbul

Descopera singurul oras din lume construit pe doua continente, Europa si Asia, asezat pe malul Bosforului si purtand pecetea pretioaselor relicve ale Imperiilor Roman, Bizantin si Otoman. Cu o istorie plina de culoare si un trecut zbuciumat, Istanbulul de astazi iti ofera o perspectiva unica asupra istoriei, culturii si religiei. Intr-un City Break la Istanbul, poti face un tur de oras, insotit de un ghid, intr-un autobuz etajat si poti admira marea varietate a atractiilor turistice, cum ar fi Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, Galata Tower si Piata Taksim. Durata excursiei optionale este de 9 ore, iar tariful este de 37 euro/ persoana.

 

Vizita la Bazarul Egiptean si croaziera pe Bosfor

Daca ai ales un City Break la Istanbul, trebuie sa incerci ceva din amestecul de mirodenii si plante aromatice din Bazarul Egiptean, apoi sa faci o croaziera pe Bosfor, admirand privelistile superbe ale orasului magic, Istanbul. Vei trece pe langa faimoasele Palate Dolmabahce si Beylerbeyi, vei vedea tarmurile pline de istorie ale Europei si Asiei si vei putea admira moschei, fortarete, case si palate. Croaziera va trece si pe langa Cetatea Rumelihisar si va dura 4 ore, iar pretul excursiei oprionale este de 56 euro/ persoana.

 

Turul Istanbulului: Palatul Topkapi, Hagia Sophia, Moscheea Albastra si Marele Bazar

Daca ai ales un City Break in Istanbul, iti recomandam turul complet al orasului dintre doua continente. Fostul Constantinopol, Istanbul a fost capitala Imperiului Roman si cea mai bogata metropola din Europa, iar acum este cel mai mare oras din Turcia. Moscheea Albastra este cea mai mare moschee si moscheea nationala a Turciei. Hagia Sophia sau Catdrala Sfanta Sofia („Sfanta Intelepciune”) a fost catedrala, moschee, iar astazi este muzeu. Dupa cucerirea otomana, a fost transformata intr-o moschee si este, in prezent, unul dintre muzeele magnifice ale lumii, fiind primul exemplu de arhitectura bizantina. Bazilica Cisterne sau "Palatul scufundat" este numita astfel datorita coloanelor de marmura, in stil doric si corintic, din care este construita si care se inalta din apa. Ea este formata din retele de bazine construite pentru a alimenta orasul cu apa. Palatul Topkapi este cel mai mare si cel mai vechi palat din lume, bijuteria coroanei Imperiului Otoman. Cu comorile si cladirile exotice cu vedere la Cornul de Aur, vizita la Topkapi promite sa fie o experienta cu adevarat fascinanta. Marele Bazar, locul care face din Istanbul o destinatie de shopping, este in functiune din secolul al XIV-lea si este una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu 58 de strazi. Bazarul este special cunoscut pentru bijuterii sale, piele, ceramica, condimente, cuverturi si covoare. 4000 de magazine se estimeaza ca functioneaza in Marele Bazar. Intregul tur al Istanbulului dureaza aproximativ 8 ore, iar pretul excursiei optionale este de 56 euro/ persoana.

 

Cauta disponibilitate


Pret: 359 €
Adulti: Copii:

Persoana contact