Hotel Detailed

City Break Catania 2018 Hotel Mangannelli Palac
Italia
  1. Cautare oferte

  2. Rezultate

  3. Detalii vacanta

  4. Rezervare si plata

City Break Catania 2018 Hotel Mangannelli Palace 3* iunie, iulie,august ,septembrie Italia

  • 4 zile

               Perioada:

08.06 - 11.06.2018  359€ /persoana 

 

22.06 - 25.06.2018  359€/persoana

13.07 - 16.07.2018  389€/persoana

27.07 - 30.07.2018  359€/persoana

03.08 - 06.08.2018  409€/persoana

10.08 - 13.08.2018  379€/persoana

31.08 - 03.09.2018  369€/persoana

28.09 - 01.10.2018  349€/persoana

 

Hotelul Manganelli Palace este o veche resedinta nobila a Cataniei, transformata intr-un hotel exclusivist. Construit in stil baroc, hotelul se gaseste foarte aproape de catedrala si de Teatrele Roman si Massimo Bellini, la doar 400 de metri. Internetul este gratuit in hotel, iar parcarea este contra cost, in apropiere. Se pot inchiria masini si copiii pot fi lasati in grija unui babysitter. Ca puncte de atractie, se recomanda cele mai bune restaurante din zona, dar si drumetii in Sicilia sau la Muntele Etna.

Hotelul Manganelli Palace este o veche resedinta nobila a Cataniei, transformata intr-un hotel placut si exclusivist, in care rafinamentul si stilul se amesteca pentru a crea un mediu elegant.

Toate camerele hotelului au fresce pictate pe tavan si un mic dejun continental tip bufet este servit zilnic. In imediata apropiere a hotelului pot fi vizitate numeroase puncte de atractie, cum ar fi Catedrala din Catania, Palatul San Demetrio, Teatrul Bellini si Amfi teatrul greco-roman. Toate acestea se regasesc la aproximativ 300 metri de hotel.

Turistii pot merge in excursii la Muntele Etna, aflat la 35 kilometri distanta de proprietate.

City Break Catania 2018 Hotel Mangannelli Palace 3* iunie, iulie,august ,septembrie

Turul Cataniei

Intr-un City Break in Catania, Perla Neagra a Marii Ionice, nu poti rata turul Hop On Hop Off, adica servicii de prezentare cu celebrele autobuze turistice supraetajate. De la inaltime, poti admira cele mai frumoase atractii turistice ale Cataniei, orasul de la poalele Etnei: Domul, Catedrala Sfanta Agatha, Piata Universitatii, Castelul Ursino, Biserica Inchisorii Sfintei Agatha, Abatia Mare si Mica a Calugaritelor Benedictine. Simbolul orasului este Fantana Elefantului, compusa dintr-un elefant sculptat din lava neagra si un obelisc egiptean deasupra. Durata excursiei optionale este de aproximativ 6 ore.

 

Excursie la Rezervatia naturala Etna si la Taormina

Catania este al doilea oras ca marime din Sicilia, fiind situat pe coasta de est, la mica distanta de Vulcanul Etna. Odata ajuns intr-un City Break la Catania, nu rata vizita la Muntele Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa. Aici poti admira superbele privelisti ale Cataniei, micile localitati de la poalele Etnei si vei putea lua mici suveniruri de lava vulcanica. Taormina a devenit una dintre destinatiile de top ale Siciliei, oferind o priveliste tipic italiana, cu magazine foarte elegante si exclusiviste, bisericute in piete cu fantani, cafenele si mici restaurante cochete. La Taormina trebuie sa vizitezi Amfiteatrul Roman si sa iti faci cumparaturile in magazinele cu suveniruri si delicatese italiene: paste multicolore, vinuri si dulciuri. Durata excursiei optionale este de aproximativ 10 ore.

 

Excursie la Siracusa, „orasul grecesc” al Siciliei

Daca mergi intr-un City Break in Catania, trebuie sa vezi Siracusa. Orasul Siracusa este supranumit si orasul „grecesc” al Siciliei, datorita istoriei, culturii si arhitecturii grecesti, dar si datorita faptului ca aici este locul de nastere al eminentului matematician si inginer Arhimede. Se poate vizita Templul lui Apollo, Fantana Arethusei, Teatrul Grecesc, Templul lui Zeus, Catedrala din Siracusa sau Piata Domului. Amfiteatrul din Siracusa este un templu magnific, cu vedere la mare, iar templele grecesti din Sicilia sunt extraordinar de bine conservate, pastrand in detaliu glorioasa istorie antica. Durata excursiei optionale este de aproximativ 10 ore, iar pretul unei astfel de excursii porneste de la 51 euro/ persoana.

 

Cauta disponibilitate


Pret: 359 €
Adulti: Copii:

Persoana contact