Hotel Detailed

  1. Cautare
  2. Rezultate
  3. Detalii vacanta
  4. Rezervare si plata

Revelion - Circuit Washington D.C., New York & Miami, 14 zile Statele Unite ale Americii

  • zile

Ziua 1: Washington

.Washington.
.Washington.

Washington, capitala Statelor Unite ale Americii, constituie de unul singur Districtul Columbia (DC) si este a zecea cea mai populata zona metropolitana a tarii. In Washington se afla Casa Alba - sediul Presedintiei, Capitoliul - sediul Congresului federal, iar in aproprierea sa se afla Pentagonul - sediul Departamentului american al apararii. Washington este si un oras turistic important, adapostind printre altele monumentele fostilor presedinti Lincoln, Jefferson si Washington, Memorialul veteranilor din Corea, Memorialul veteranilor din Vietnam sau Memorialul Albert Einstein. 
In Washington se afla o serie de muzee de prestigiu printre care: Muzeul National de Istorie Americana, Muzeul National de Stiinte Naturale, Muzeul Hirshhom, galeriile Sackler si Freer, Institutul Smithsonian, Galeriile Nationale de Arta. In buna traditie a marilor orase ale lumii in Washington se afla si un China Town. Proiectat de arhitectul francez Pierre Lenfant, la sfarsitul secolului al XVIII-lea, a fost primul oras construit special pentru a indeplini functia de capitala. Situat in Districtul Columbia, pe Raul Potomac, Washington este capitala unei uniuni federale de 50 de state.

 

Ziua 5: New York

.New York.
.New York.
.New York.

Cel mai populat oras din Statele Unite - New York are statutul de cel mai mare oras al SUA inca din 1790, fiind de asemenea si primul oras capitala al statului si locul de numire a lui George Washington ca primul presedinte al SUA. De mai bine de un secol este unul din centrele mondiale importante de comert si finante. New York situat in nord estul SUA la confluenta Raului Hudson cu oceanul, este considerat unul din cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda si este si important centru al afacerilor externe, gazduind sediul Organizatiei Natiunilor Unite.
New York este impartit in cinci zone: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens si Insula Staten si este metropola cu cea mai mare densitate din Statele Unite. Multe dintre cartierele si monumentele orasului au o foarte mare popularitate in intreaga lume. Statuia Libertatii intampina milioanele de emigranti ce veneau in America la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX. Strada Wall Street din Manhattan este un centru financiar important inca din timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial si este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Chinatown - cartierul chinezesc din Manhattan este a doua mare enclava chinezeasca din emisfera Vestica dupa cea din San Francisco; Broadway este strada al carui nume este strans legata de industria divertismentului (teatru si spectacole); Metropolitan Museum situat in apropiere de Central Park unul din cele mai mari si apreciate muzee din lume care gazduieste o colectie impresionanta de peste doua milioane de obiecte de arta; Brooklyn, cea mai populata zona a orasului, este cunoscut pentru diversitatea sa culturala, etnica, sociala, beneficiind si de o plaja generoasa care este si principalul punct de atractie al zonei; Manhattan punctul zero al New-York-ului, adaposteste tot ce este mai important de vazut in New York; renumita zona de cumparaturi, Fifth Avenue cea mai cunoscuta strada din Manhattan. Orasul gazduieste peste 5.500 dintre cele mai inalte cladiri din lume; New York se mandreste cu o suprafata de 110 km² de parcuri si 23 Km de plaje publice. Prin numeroasele sale atractii si renumele pe care si l-a consolidat in timp, New York este si o destinatie turistica de prim rang a SUA.

 

Ziua 8: Miami

.Miami.
.Miami.

Aparut ca localitate in 1566, adapostind la inceputurile sale o misiune spaniola si mai apoi un puternic fort de aparare - Fort Dallas, Miami cunoaste un puternic boom urban si economic incepand cu anul 1920.Supranumit si The Magic City, Miami situat in zona de coasta de la Oceanul Atlantic face parte din randul oraselor importante din sud estul Floridei. Miami, centru financiar, economic, comercial, al modei si divertismentului este si un important centru turistic si cultural. In Miami isi au sediul numeroase banci, sedii de companii si studiouri de televiziune. 
Portul Orasului Miami este unul dintre porturile de croaziera de prim rang si unul dintre marile porturi de pasageri din lume. Cateva dintre atractiile orasului sunt Vechea Manastire Spaniola, Muzeului Holocaustului, Castelul de Coral, Piscina Venetiana, Muzeul si Gradinile Viscaya, Acvariul, Muzeul de Arta, Biserica St. Bernard de Clairvaux, Gradina Tropicala Fairchild si un interesant Muzeu al Copiilor.

Revelion - Circuit Washington D.C., New York & Miami, 14 zile

Ziua 01   Statele Unite ale Americii SOSIRE IN WASHINGTON DC, Statele Unite ale Americii

La sosire in Washington, vei fi transferat la hotel.

Ziua 02-03   Statele Unite ale Americii WASHINGTON DC

Ai la dispozitie aceste zile pentru a explora pe cont propriu orasul.

Ziua 04   Statele Unite ale Americii WASHINGTON DC - NEW YORK

Te vei transfera pe cont propriu la gara din Washington D.C. pentru a lua trenul catre New York.

Ziua 05-07   Statele Unite ale Americii NEW YORK

Ai aceste zile la dispozitie pentru explorarea orasului. Cateva repere: Statuia Libertatii, donata de catre Franta, Statelor Unite. Metropolitan Museum situat in apropiere de Central Park. Fifth Avenue, cunoscuta strada din Manhattan si renumita zona de cumparaturi. Empire State Building ce a fost timp de 40 de ani cea mai inalta cladire din lume; Wall Street - casa bursei din New York. Central Park - cel mai vizitat parc din SUA, Broadway - strada al carui nume este strans legat de industria teatrala si spectacole, Rockefeller Center -  complex de cladiri ridicate de celebra familie Rockefeller, Brooklyn - cea mai populata zona a orasului, Manhattan - punctul zero al New-York-ului.

Ziua 08   Statele Unite ale Americii NEW YORK - MIAMI

Ti se va sigura transferul de la hotel la aeroportul din New York. Zbor intern New York - Miami. Dupa sosirea pe aeroportul din Miami vei fi transferat la hotel.

Ziua 13   Statele Unite ale Americii PLECARE DIN MIAMI

Transfer de la hotel la aeroportul din Miami.

Ziua 14   Statele Unite ale Americii SOSIRE IN BUCURESTI

 

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Washington, Miami - Bucuresti;  
Bilet de avion pentru zbor intern New York - Miami;  
Taxele de aeroport pentru zboruri;  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program  
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse  
Serviciu telefonic de urgente 24/7

Cazare, tarife si servicii

 

 

Optiune STANDARD 2 pers

Categoria cazarilor Standard inglobeaza hoteluri de nivel mediu, cotate cu 3* si care ofera facilitati simple, limitate, dar de buna calitate

 
Locatie Hotel   Tip camera Mese
Washington Hilton Garden Inn Washington Dc/u.s.capitol 3* Standard Room vezi itinerar
New York Courtyard By Mariott Upper East Side 4* Standard Room vezi itinerar
Miami The Whitelaw Lounge Miami 3* sup. Standard Room vezi itinerar
 

Optiune CONFORT 2 pers

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

 
Locatie Hotel   Tip camera Mese
Washington Monaco Washington 4* Deluxe Room vezi itinerar
New York The Premier New York 4* sup. Deluxe Room vezi itinerar
Miami Grand Beach 4* Classic Room vezi itinerar
  • Zbor circuit sejur Statele Unite ale Americii Plecare Bucuresti, 27.12.2017, ora 06:00; Sosire Amsterdam, 27.12.2017, ora 08:05; KLM; durata 03:05
  • Zbor circuit sejur Statele Unite ale Americii Plecare Amsterdam, 27.12.2017, ora 13:10; Sosire Washington D.C., 27.12.2017, ora 15:45; KLM; durata 08:45
  • Zbor circuit sejur Statele Unite ale Americii Plecare New York, 03.01.2018, ora 14:30; Sosire Miami, ora 17:26, United Airlines; durata 02:56
  • Zbor circuit sejur Statele Unite ale Americii Plecare Miami, 08.01.2018, ora 22:25; Sosire Amsterdam, 09.01.2018, ora 13:15; KLM; durata 08:50
  • Zbor circuit sejur Statele Unite ale Americii Plecare Amsterdam, 09.01.2018, ora 20:45; Sosire Bucuresti, 10.01.2018, ora 00:30; KLM; durata 02:35

Cauta disponibilitate


Pret:
Adulti: Copii:

Persoana contact