Hotel Detailed

City Break Lisabona - hotel 3*
Portugalia
  1. Cautare oferte

  2. Rezultate

  3. Detalii vacanta

  4. Rezervare si plata

City Break Lisabona - hotel 3* Portugalia

  • 4 zile

O capitala pe tarmul oceanului, intr-un insorit peisaj sudic; amintiri vii din Epoca Marilor Descoperiri Geografice; arta care se intinde din palate pana in strada, din manastiri pana in metrou – cred ca e destul ca sa va stimuleze dorinta de a vizita capitala Portugaliei. Iar odata ajunsi acolo, o sa mai gasiti zeci de alte atractii si o sa va faceti singuri propria colectie de mici descoperiri geografice, artistice si gastronomice.

City Break Lisabona - hotel 3*

1. Castelo de S. Jorge 

Cel mai vechi monument din Lisabona este situat și pe cea mai înaltă colină, fiind apărat de dușmani de ziduri puternice de apărare și de soare de o grădină interioară populată cu fazani și pisicuțe:). De aici, de pe meterezele Castelo de S. Jorge, ai toată capitala Portugaliei la picioare, vezi fluviul semnalizându-ți prezența în soare și marea de acoperișuri de țiglă cărămizie. 

 

2. Alfama

E poate cel mai boem cartier al Lisabonei, cu siguranță cel mai vechi și pe străzile întortocheate o să te simți mai degrabă ca într-un orășel de provincie decât într-o capitală europeană. 

 

3. Muzeul Național al Caleștilor

La câteva minute de mers pe jos de Pasteis de Belem, spre centrul orașului e un muzeu care poate trece nevăzut dar pe care sigur-sigur nu vrei să-l ratezi. Nu cred că e un alt loc pe lume unde să fie atâtea calești minunate la un loc, unde poveștile copilăriei par că prind viață și unde pentru câteva minute orice travelgirl se transformă în Cenușăreasa. 

 

Transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti cu compania Tap Portugal

Un bagaj de mana 

3 nopti cazare la hotel 3* 

 

Hotel Gat Rossio 3*

Adresă: Budapest, Cházár András u. 4, 1146 Ungaria

 

Scor Google: 4/5 – 150 recenzii

Scor booking.com: 8.4/10 - 2949 comentarii

 

Hotelul Gat Rossio este situat central, pe o stradă liniştită din spatele Pieţei Restauradores şi lângă staţia de metrou. Acesta oferă terasă în aer liber şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

Oaspeţii hotelului Gat Rossio pot savura bufetul de mic dejun cu preparate calde de casă. De asemenea, hotelul este înconjurat de diverse restaurante, care servesc mâncăruri tradiţionale din bucătăria bogată a Lisabonei.

Faimosul castel St George este la o plimbare de 10 minute, iar Gara Rossio este la 50 de metri de hotelul Gat Rossio. Serviciul de transfer de la aeroportul Portela (Aerobus Shuttle) are staţie la doar câţiva metri de intrarea în proprietate. Se află la doar 4 minute de mers pe jos de Bulevardul da Liberdade.

 

Acesta oferă camere ultramoderne, cu mobilier de designer, complet alb.

Camerele oferă aer condiţionat şi au TV cu ecran plat cu canale prin cablu. 

Unele camere se deschid spre balcon, în timp ce toate au birou şi baie privată cu facilităţi.

 

Duminica 3 Decembrie Bucuresti (OTP)  5:50 – Lisabona (LIS) 8:25 

Miercuri 6 Decembrie Lisabona (LIS)23:05 – Bucuresti (OTP) 5:05

 

Cauta disponibilitate


Pret: 284
Adulti: Copii:

Persoana contact